Aleksandra Nikolić o oduzimanju zvanja Sebiji Izetbegović: Ne očekuje se negativan ishod po studente

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vkn

Moze li biti medicinska sestra?

Koel

***

jhjhjoijoijpjpjio

Lijepe riječi su ukras

nbvhjjjkjklklčklčlč

Lijepe riječi su ukras

.,.,.,.,.

***

mdcmfmllfk

Pa ništa evo sebija osta bez posla, kontaktiraj je, moral očito ne bi trebao praviti problem ;)

/*/

Pa ništa evo sebija osta bez posla, kontaktiraj je, moral očito ne bi trebao praviti problem ;) ka mdcmfmllfk Samo iskusne angažujem - poput tvoje stare. Mušterija mora biti zadovolj(e)na.. Pa je l tako?!

vgfjhgjkkjlklkl

A vi držite da je sebi neiskusna?! Ma ja plaho je vemena provela učeći ;)

Godina cisce ja naroda od gnjida

Vecina u sda nemaju nikakve skole Zato su osmislili privatne fakultete koji stampaju diplome kao slicice za album.zato se drzava urusava,narod bijezi i siromasi,a sda cobani krezavi bogate.docice pravda i platit cete za svo zlo narodu i drzavi.

Ii7ugazija77jz6u

***

*

***

A tvoja

Samo iskusne angažujem - poput tvoje stare. Mušterija mora biti zadovolj(e)na.. Pa je l tako?! ka /*/ Mati iako plaho iskusna ne može da ni prdne od posla pa tražite pomoć

dsFNKLMKKSflkčlfk

Pa ne znam stvarno kako da vam pomognem. A da pitate bakira da vam da zetov broj. On vam sestre podvodi gore po nemačkoj, možda ima neke islužene koje se vratiše u sa da vam preporuči?! ;)

MEHO

NISTA OD OVG CIRKUSA.ZENA IMA POLOZENE ISPITE .DA JE SENAT OZBILJAN PROZVAO BI SVE NA FAKULTETU KOJI SU ODGOVORNI. REKTOR CRNOGORAC RADI KAKO MU RADONCIC CRNOGORAC NAREDJUJE!

!

***

kkmkfmsflfklfkl

A vi baš ne shvatate da to što je vama jasno meni nikako jasno ne može biti, valjda je to nerazumevanje i uzrok vašeg nastanka, trajanja i sukoba ;)

,-.

A vi baš ne shvatate da to što je vama jasno meni nikako jasno ne može biti, valjda je to nerazumevanje i uzrok vašeg nastanka, trajanja i sukoba ;) ka kkmkfmsflfklfkl Shvatam! Jbga, kriza identiteta... 500 godina brkati osmanlijski begovi imali pravo prve bračne noći... da je samo svaka deseta zatrudnila.. Ti bi htio da budeš jedno, ali geni kažu.. Avaj.. Azija... Nije to ni loše - ipak su vas pravili osmanlijski aristokrati... Sad se možeš kur č iti da ti je pra, pra dedo beg! Možeš reći da u tvojim venama teče plava krv... Dobrooo to se samo tako kaže - nije to bukvalno plavo...

kakllerplppšlp

I vama najlepše želim, na kraju vi ste se u tome rodili, nije vaša odluka ;)

Tatar

Pa nisu studenti krivi što je dotična osoba prevazisla samu sebe

/ Najnovije