Akademik Kukić: Hrvatska i BiH moraju zajedno ustati protiv velikosrpskog nacionalizma

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma najbolje je držati se starog prijedloga Janeza Janše po kojem bi Slovenija, Hrvatska i BiH bile jedna država

To bi i u energetskom smislu bilo odlično.

Komentar

Hrvatska inozemna politika svedena je na Bosni i Hercegovinu . Tu njihovu tzv inozemnu politiku karakterizira klaustrofobicno kokosarstvo bazirano na primitivizmu par nacionalista ….. „Sacuvaj me boze hrvatske kulture i srpskoga junastva“ Krleza

Eh

A kako bi se nazvala ta jedna velika država ?

On

Pocinje se ostvarivat dogovor BiH,Hr,C.G ,Alba. Hrvatska ce dobiti hercegovinu i vojvodinu. Bosna dobiva pola Sandzaka i izlaz na more,C. G.pola kosova i sandzaka,Albanija pola kosova i Makedoniju,osta srbija na Beogradskom pasaluku.

Luki

A sada opet mole Hrvate da im pomognu. E jbg, morali su o tome razmišljati prije nego li su im oduzeli prava i gurnuli ih u ruke Srbijanaca. Sve ima svoje posljedice...

Kija

TAJ JANŠIN PRIJEDLOG OKAČI MAČKU NA REP SAMO JEDINSTVENA SUVERENA BIH MOJA DOMOVINA NIKADA NIJE HTJELA TUDE ALI NEDA NI SVOJE ZATO SAMO SANJAJTE

anti

Kukicu, samo antifasizam moze ustati protiv fasizma. Ergo, nije to posao ni Hrvatske ni Bosne, jer i u Srbiji ima antifasista

jnkmkmlml

U pravu ste, pred srbinom se stoji, ili kleči ;)

Www

BRAVO S L A V O....

Kija

Ma u pitanju bi bila federacija od Slovenije, Hrvatske i BiH. Velike prednosti te federacije bi bile urednije snabdijevanje energentima što bi bilo dobro za životni standard stanovnika, i zajednička vojno obrambena strategija od moguće nove agresije Srbije koja je napadala i Sloveniju, i Hrvatsku i BiH.

Podsjetimo

Neke od od mnogih kampanja genocidnih ratnih zločina koje je najviše organizovala tzv. srbija: od samoproglašenog projekta ekspanzionističko-ekstremističkog mračnjaštva, takozvanog Načertanje (1884), pokušali su protiv 1-Makedonije (1996), 2-Rumunije (1851), 3-Vojvodine (1991-1995), 4-Mađarske (1856), 5-Crne Gore (2006), a realizirali protiv 6-Slovenije (1991), 7-Albanije (1915), 8-Bugarske (1885.), 9-Bosne (1992-1996), 10-Hercegovine (1991.-1996.), 11-Crne Gore (1918.-1920.), 12-Kosova (1915.), 13-Makedonije (1944.), 14-Hrvatske (1991.-1995.), 15-Kosova (1996-1999), 16-Vojvodine(2016).

Nisam@Robot

Akademik Kukić: Hrvatska i BiH moraju zajedno ustati protiv velikosrpskog nacionalizma. Slazem se al hajd ti to obasni onom bivsem prodavcu usisivaca ili da kazem mozda sadasenjem predsjedniku RH clanice EU gospodinu sa skroz malim g Milanovicu.

Sve su

prilike profesore da je i susret Plenkocica i Izetbegovica usmjeren ka normalitaciji odnosa bosnjaka i hrvata jer smo i jedni i drugi zrtve srpske agresije!

Senad

Samo zajedno,bosanci nemaju nikakve pretenzije na RH,osim da mogu doći na more kao gosti i to platiti,dok srbi imaju.Zato pamet u glavu.Sko podijele BiH, za što godina će i Hrvatsku.

He hehe

Pocinje se ostvarivat dogovor BiH,Hr,C.G ,Alba. Hrvatska ce dobiti hercegovinu i vojvodinu. Bosna dobiva pola Sandzaka i izlaz na more,C. G.pola kosova i sandzaka,Albanija pola kosova i Makedoniju,osta srbija na Beogradskom pasaluku. ka On Italiji Transistrija. Mađarima Vojvodina i Srem. A šta Bugarima?

skj

opet sveznajući "ugledni akademik"....kad je tako "pametan" neka osnuje stranku i onda vidi koliko vrijedi...ovako samo godinama mlati praznu slamu i od toga dobro živi

/ Najnovije