Akademik Suad Kurtćehajić odgovorio Zoranu Milanoviću

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Akademik je u pravu, samo što ovo nije ni nacin ni nivo..

Rus-mir

Prestanite filozofirati, stvari su potpuno jasne. Maknite Komšića s mjesta koje je uzurpirao. Za početak. Poruka g. Milanovića je kristalno jasna, a vi samo nastavite.

Bosanske akademije????

Kulin ban? Pa jbt, sve ste ukrali, pogani incestna. Od 27.09.1993 citava ova vjerska grupa islamskih fanatika krade istoriju i stvara laznu.

Wtf

Hocete ga prestati zvati akademikom? On nije akademik. Tu titulu jedino imaju redovni clanovi Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, sve ostale "akademije" su udruzenja i slicno!

Akademik sa oniga svijeta

iz zemlje BASNE

Dudek Krivousti Njofra

Churchill Reče da Nije sreo gluplji NAROD od Rvata koji nešto traži a nezna šta je to a hoce ODMAH

dP

Kakav akademik, takvo i razmišljanje.

Jel ovo Bosanska ili Bosnjacka akademija?

oni sto su 27.09.1993 porodili “bosnjake” ili sandzacki intelektualci? Ima li ANUBiH? Ovo je neka srpska ujdurma, garant!!!

Dudek Krivousti Njofra

@Rusmir...ugrozba je to Rvata i kad U Hlivnu popu Šimu POBJEGNE papiga..

Bosnjo ima stavbi kad pojma nema

jednostavno je nemoguće imati superiorno znanje u svim oblastima kao što to naš dragi Bošnjo ima. Reci ne znam, ili nisam siguran, ali pokušaću da saznam. Nemoj biti kao Bošnjo!

Dud

@ Dudek Krivousti Njofra 14. 07. 2021. u 20:41:22 Churchill Reče da Nije sreo gluplji NAROD od Rvata koji nešto traži a nezna šta je to a hoce ODMAH. Mozes misliti a vi koji ste presli sa pravoslavlja na islam su zvali svojim cijecem, mozes misliti dokle ste vi dobacili.

1

MILANOVIC NIJE PROCITAO NI SVOJ USTAV. LAKSE JE VJEROVATI COVICU I ET. KOMPANIJI I HDZ-u NEGO PISANOJ RIJECI .

Martić

Bosanska Akademija nauka MEHMED DRUGI OSVAJAČ. Svojatanje svega i svačega jer nemate svoga.

Jedinica za glupost- BOŠNJO

jednostavno je nemoguće imati superiorno znanje u svim oblastima kao što to naš dragi Bošnjo ima. Reci ne znam, ili nisam siguran, ali pokušaću da saznam. Nemoj biti kao Bošnjo!

Gost

Nije ogledalo krivo što je slika ružna! Informišite se, naućite nešto, pitajte one koji znaju ako ne znate pa onda recite nešto, ako budete imali šta. Zavisi od vaše sposobnosti da uopšte razumijete o čemu se radi. Do tada nema potrebe da se uporno ponavljate, psovkama, primitivizmom, nepismenošću, nesposobnošću da bilo šta postignete u vlastitom životu....

E

Moj koele, tako je i u rs-u isto

Z

Gotovo je bosnje, prosla je vasa visedecenijska samovolja, sad ce biti kako srbi kazu, uz podrsku rusije i kine, a vi nastavite amerima pusiti quratz.

Kurtcehajic=islamizirani cetkovic iz zete

To je onaj hajvan koji je bukvalno sve tuzbe protiv susjeda izgubio, od navodne agresije srbije i hrvatske, do ukidanja rs-a, peljeskog mosta i pokusaja otimanja sutorine od crne gore, ali bosnje se jos uvijek uzdaju u njega haha. Lik tvrdi da je neki wannabe bosnjak, a vodi porijeklo od cetkovica iz crne gore, cisti islamizirani srbin sa krizom identiteta.

1

Kme kme UZP na aparatima!

Hadžija

>>Prestanite filozofirati, stvari su potpuno jasne. Maknite Komšića s mjesta koje je uzurpirao. Za početak. Poruka g. Milanovića je kristalno jasna, a vi samo nastavite. ka Rus-mir<<

Dudek Krivousti Njofra

@dud...Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

@dud......Pravo prve bračne noci i vazalske slovenski kmetski odnos 500 G i današnja nauka o DNK DOKAZUJE DA SU SRBI NASTALI OD TURAKA...POTOMSTVO...CRNOMANJASTI...

Habuhabuhabu

Njega treba ostaviti u neznanju i da se blamira dok se ne izliže.

AKO

Sve sami akdemici, a drzava potonula, zahvaljuci akademskim tumacenjima svega i svacega u ovoj jadnoj zemlji, zivimo kako zivimo

Ivek

Komšić je član hrvatskog naroda, pa kad je član hrvatskog naroda neka malo ode u zapadnu hercegpvinu pa ima i tamo hrvata nisu samo u Sarajevo. HAHaHaHa!

orban srđan

dođite u PLAVI VOZ .. idemo na Panjtovčak :) https://www.youtube.com/watch?v=5a7O7zEws2M

Mica.

Bravo.svi ste praznih dzepova i sastavljate kraj sa krajem.nemate posla.a komentarisete sta je ko rekao..a kada se razbudite.krecete opet i iznova u iste probleme.goni ovu politicku bagru van zemlje.a ne da omladina ide van.zbog bagre.zemlja u amanet.lp

Aki,

Grbasti Milanovic lice mu je kao reljef.

gost

joj, pa gdje ovoga utesaste? Kulin ban? Pa njegovo su pismo u tolerantnoj Tuzli krivotvorili i u kamenu izlozili na gradskom trgu... Ovo je drugi mućak koji reagira po onoj narodnoj: gdje se konji kuju tu i žabe dižu noge....

Buđenje Bošnjaka i RBiH

Dragi patrioti ARBiH pretplatite se na moj kanal jer pravim dosta o buđenju naše svjesti bošnjačke kulture, i historije o agresiji na RBiH dušmane boli istina kada im se suprotstavimo njihovim lažima i jednim i drugima UZP četnici i HVO iz škutorije udaraćemo ih istinom sve dok se hrane lažima...

Ivica

Milanoviću,! Nije moguće tražiti DEMOKRATSKO pravao ili Prava za jednu narodnu ili nacionalnu skupinu ( u ovom slučaju Hrvate) a pri tome USKRATITI PRAVO drugoj skupini ili narodu ili bilo kojem građaninu, DA U JEDINSTVENOJ IZBORNOJ JEDINICI, koja se zove FBiH, da potroše svoj glas i daju ga za onog Hrvata, koji ne koketira sa velikosrpskom idejom i KOJI NE RAZBIJA BiH. PRAVO JEDNIH, NEMOGUĆE JE OSTVARITI- USKRAĆIVANJEM PRAVA DRUGIMA. Tu demikraciju PRODAJI u HR ili EU ako možeš a sumnjam da možeš jer tvoje nastojanje, krši sve demokratske norme. JA ĆU UVIJEK, SVOJ GLAS DATI HRVATSKOM ČLANU, koji je za JEDINSTVENU, SUVERENU BiH i u tome me TI i TEBI SLIČNI " demokrati" sa velikohrvatskom idejom NIKADA i NIČIM NEĆETE MOĆI SPRIJEČITI.

/ Najnovije