Akademik Kukić: SDA će učiniti sve da se održi u vlasti, SDP će izvući deblji kraj

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joj

Ovaj profesor me sve voše podsjeća na onog hinju Kazaza. Mrzi SDA iz duše. Ali ko te j.be stoko, misljenje tvoje je ravno nuli.

4t5

Uvaženi profesor vidi samo SDA i nekakvu mostarizaciju Fedetacije kao da je to ona uradila a ne HDZ. Ne gotivim SDA ali ne mogu biti nepravedan pa reći da je sve u redu sa drugim strankama koje su na prevarantski način došle do fotelja i uz pomoć OHRa i visokog predstavnika i plačene medijske hajke i propagande po društvenim mrežama i portalima ljudi i iz susjednih zemalja.SDA je dobila najveći broj glasova i to se mora uvažavati a ne precrtati 40 % glasača. Imaju potpuno ustavno pravo da učestvuju u vlasti kao i one stranke koje su dobile i 80 % manje gkasova od njih.

/ Najnovije