Akademik Kukić o mirovinama i otpremninama: Ovo je moralni sunovrat

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosta je dosta

Poslati u mirovinu i zabranit im da se bave bilo kojim politickim radom .

AB

I ti si Kukiću u penziji, imaš 67 godina ali i dalje skoro svakodnevno truješ medijski prostor u BiH i navijaš za ateiste !

Otpremnina

Otpremnina jednog političara skoro 100 (77) minimalnih penzija kojih je najviše u državi. Nevjerovatan bezobrazluk i bezobzirnost. I onda će opet primati penziju 2100 KM. i plaću oko u prosjeku 6000 KM.

Ghost

Jasno svakom sa malo razuma, ali neki glasaci izgleda nemaju ni to.

Micelj

Akademik bez mozga ko ovome blesi dade da bude akademik?

Maktub

Neka su dobili, trebali su im dati po 50.000 €. 30 godina nas lazu i prave budalama, a u ratu su nas i potkradali. Ovoj glupoj polupismenoj, neobrazovanoj, prostoj i nekulturnoj stoki sto se srucila u grad kao bujica (neko je morao, neko nije, ali se niko ne vraca), je najvaznije da im kalose gaze asfalt, a ne stajsko djubre, i nikad se nece pobuniti. Nema mnogo nade za ovu zemlju, jer se nema kome ostaviti.

Dat ce on od tih para cvaku sadake kad bude izlazio iz Begove dzamije za sljedeci Bajram! Neuzubila, kijametski dan, shejtan je ovladao ljudima!

.

za Micelj

Niko nije njemu nesto dao kao npr titulu akademika. On je pametan i pametniji od one dvojice i titulu je zaradio svojim radom i rezultatima. Pametnii i obrazovani ljudi ga cijene . A ti se prihvati skole i nauci nesto kao npr kako se postaje akademik. Tipkanje po tastaturi i ismijavanje drugih osoba je lak posao za koji sigurno dobijes lizalo od svojih nadredenih.

Guest

Guest @Micelj Jado bio bi sretan da se sretnes negdje u hodu sa gospodinom Kukic. Makar da ga dotaknes ne bi li jena mrvica pameti-vijuga presla na tvoju glavu. Ti sjedi za tastaturom i zaradi 10 KM to ti je zivotni dobitaka gospodin Kukic radi ono sto ti neces ni da se ponovo rodis.

Hugolina

. ka Dat ce on od tih para cvaku sadake kad bude izlazio iz Begove dzamije za sljedeci Bajram! Neuzubila, kijametski dan, shejtan je ovladao ljudima! Jel' se to sad kaze : puhni Israfile?

Hamo

Zasto se otpremnina donira udruzenjima i pojedincima umjesto.. djeci oboljeloj od karcinoma i drugih teskih bolesti, da im dragi Bog podari dobro zdravlje. Pa, vjerovatno zato sto djeca nemaju pravo glasa.

Neko

O moralu uvijek govori onaj ko ga nema!

/ Najnovije