Akademik Duraković o susretu Schmidt-Plenković: Ovo je agresija na suverenitet BiH!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

***

Pitanje

Zasto u nase ime donose odluke? Kao da nas nema!

Konvertit

Ovaj tzv akademike je tipican predstavnik BiH muslimana. Cas mu Smit valja, cas ga moljaka da preduzme kojekakve mjere protiv Srba, i na kraju mu Smit ne valja. Tako je i otac nacije Alija Zivkovic radio - danas mislim jedno, sutra drugo.

Akademsko šarlatanstvo

Akademik Kecmanović za Dodikove, akademik Duraković za Bakirove ili Elmedinove, koji je treći za Čovićeve? Kao i lažne ili kupljene diplome na sve strane, ovakvi "akademici" dio su teške dijagnoze i urušavanja ovdašnjih sve siromašnijih, nepismenijih i zapuštenijih naroda.

Haha

Objekt, a ne subjekt…

Vasa

Opiceni akademik koji je kritikovao sda zbog borbe za narod sada zeli ekstremnim stavovima da se opere.E necemo tako dino,za vas i jesu pelene.

Sve ...

... dok sjedimo u kucama, ovako ce biti. Samo izlazak na ulice moze nesto promijeniti. Ali, sve ok, patriotizam je za internet, je li tako?

ZUCO

PRVO DURAKOVICU TI NISI AKADEMIK MISLIS AKO SI ZAVRSIO MEDRESU DA SI AKADEMIK TI I TAKVI KO TI STE NAJ VECI RUSITELJI BIH

Guest

Nije ni Schmidtu lahko ne smije ni sa kim razgovarati odma ovako onako ko zene tracare svi pocnu

Aka_demik

***

Chkepipolis

BiH političari su čke najobičnije, drugi za njih odlučuju, ali kad dođe vrijeme za naplatu biće kasno a onda će glave da .....

Aka

SDA i borba za narod ? Ne budali.

Ralle

***

Gost

Kada ovo govori Akademik šta tek misli obična raja. Najgore bi bilo da neobrazovani povjeruju u ovakve priče. Ispravit ću samo jedan netočan navod: Republika Hrvatska nije osuđena za agresiju na BiH. Gospodin bi trebao znati da se u Hagu sudilo pojedincima a ne državama. On to vjerojatno zna ali loži neuku raju.

miki

jednostavno nisu dobri ljudi i ne misle dobro BiH. ne srame se biti nepristojni jer im uopšte nije stalo štas Bošnjaci misle o njima. To je ta europska desnica, gomila bahatih neprincipijelnih bitangi.

/ Najnovije