Akademik Duraković o dešavanju u Bužimu: Izvinjavam se svima koji slave Božić

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Đuro

Tako se to radi. Provokacija na provokaciju. U Bužimu nije bilo potrebe za jednom takvom čestitkom jer tamo nema katolika i 100% stanovništvo je islamske vjeroispovjesti. Kako bi se osječao neki Jozo ili Jovan kada bi mu neko čestitao Bajram . Zar to ne lići na provokaciju. Gospodin Duraković je iznio svoje mišljenje u najboljoj namjeri ali nije uzeo sve činjenice.

Nikolica s prikolicom

Đuro je naš saveznik za podjelu BiH: svakom svom dio i 100% vlast i 100% vjernika. Zna bit malo problem s vjernicima. Snaći će se Đuro i Đurini, ako može u Pakistanu moći će i na njegovom "gruntu". :))

Nikolica s prikolicom

Đuro, kako stojite sa šerijatom? Znaš, ono sa 4 žene mi se dopada, a ostalo ne bih, jer su mi drage i ostale slobode. :))

Poljar Lijan

Đuro, kako stojite sa šerijatom? Znaš, ono sa 4 žene mi se dopada, a ostalo ne bih, jer su mi drage i ostale slobode. :)) ka Nikolica s prikolicom - Kako ti stojiš s ubijanjem djece s brda snajperima? Nisi odavno, jelde? Poželio, a?

Nik Ćulibrk

"načitani" komentator s nickom iz Ćopićeve knjige bi "bistrio" Gaussa? Ti ti je priča za trebe? Slušaš Rahmanjinova i analiziraš Hajdegera? A ustvari kad se osamiš gledaš Farmu, Kuću i ubijaš se sonetama Miloša Bojanića?

Đoko Potrk

Ili ipak preferiraš Mladena Marića i Relju, Jalu i Bubu? Ma prštiš od intelekta i sofosticiranosti, internet komentatore! Najdraža ti je Tri Praščića, pretpostavljam .....

Guest

Šta ima veze imali katolika ili nema. Vjerski praznik se čestita i ko slavi neka slavi a ko ne slavi uljudno je čestitati onima koji slave. Potezati teške riječi i međusobno se vrijeđati govori o svakom pojedinačno kakav je on čovjek i kakav je njegov mentalni sklop. Daj te da se malo urazumimo i iskažemo poštovanje jedni prema drugima kao ljudska bića.

@Poljar Lijan

Kako ti stojiš s ubijanjem djece s brda snajperima? Nisi odavno, jelde? Poželio, a? ka Poljar Lijan<< A ti jesi li poželi sjeći glave dizat narod sa explozivom po tržnim centrima il ubija je porodica za božić nisi dugo jelde

Maktub

Đuro, kako stojite sa šerijatom? Znaš, ono sa 4 žene mi se dopada, a ostalo ne bih, jer su mi drage i ostale slobode. :)) ka Nikolica s prikolicom - Kako ti stojiš s ubijanjem djece s brda snajperima? Nisi odavno, jelde? Poželio, a? ka Poljar Lijan<< A kako tvoj obozavani Oric stoji sa kasapljenjem srpske djece, djubre nacionalisticko. Je li on pozelio.

?

Đuro, kako stojite sa šerijatom? Znaš, ono sa 4 žene mi se dopada, a ostalo ne bih, jer su mi drage i ostale slobode. :)) ka Nikolica s prikolicom - Kako ti stojiš s ubijanjem djece s brda snajperima? Nisi odavno, jelde? Poželio, a? ka Poljar Lijan<< A kako tvoj obozavani Oric stoji sa kasapljenjem srpske djece, djubre nacionalisticko. Je li on pozelio. ka Maktub<< Nema Oric Dzizusa pa zato nije eroj ko Sratko. Mislis da bi se to dopalo Jesui Nazarenu?

/t/

Tako se to radi. Provokacija na provokaciju. U Bužimu nije bilo potrebe za jednom takvom čestitkom jer tamo nema katolika i 100% stanovništvo je islamske vjeroispovjesti. Kako bi se osječao neki Jozo ili Jovan kada bi mu neko čestitao Bajram . Zar to ne lići na provokaciju. Gospodin Duraković je iznio svoje mišljenje u najboljoj namjeri ali nije uzeo sve činjenice. ka Đuro Da kao što je jezik. Jasno je sve što je razumljivo čestitati. ... što se danas kaže: otkud znaš gdje kome treba prebrojati krvna zrnca ...

/ Najnovije