Akademik Duraković: Čovićeve izmjene Izbornog zakona vode u razgradnju BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hebo vam pas mat... zasto brisete komentare

idioti

Nikolica s prikolicom

Samo ravnopravnost 3 naroda na državnom nivou, a ostalo u svojoj mahali uredite kako želite, može i po građanskom principu. Mislim da bi ove kako sebe nazivaju građanske stranke nestale sa političke scene baš kod Bošnjaka. Inače, među Hrvatima bi imali situaciju: dva čovjeka 3 stranke. Dok je Komšića bit će i HNS-a.

RAGIB

PROFA NEPRICAJ GLUPOSTI TE TVOJE GRADJANSKE STRANKE SU PROIZASLE IZ SDA TU NIKAD NEBIBILO SLOGE A TI SI PROFESOR SAM ZNAS DA JE BIH DRZAVA TRI KONSTUTIVNA NARODA I DRUGI I STA MLATIS PRAZNU SLAMU TI BI UKINO HRVATE I SRBE MOZE MALO SUTRA VAMA BOSNJACIMA SMIJESISE POJAS GAZE ZATO BUDITE DOBRI

/ Najnovije