Ahatović: NATO će spriječiti destabilizaciju BiH i regije, makar morao povećati broj vojnika

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Bez obzira da li je istina ili ne, a znamo da jeste evo i Eufor svojom izjavom napravi Heleza ludim a ovi će ga SNSDovci razapinjati jer im mrsi planove. A i osa se pravi luda kad tamo upravljaju isti kadrovi. Nato se kao i obično pravi lud, čas ovako čas onako, a to im je loša reklama. Bez uklanjanja glavnih srpskih propagandista sa političke scene ovdje nema napretka jer nas ta ovna vraćaju u prošlost i opet planiraju zlo i ekspanziju na tuđu teritoriju jer bre bre sve je njihovo tj genocidaša. Sa njima se mora igrati samo oštro jer evo godine pomirenja odiše u propast.

Lazljivci

Lazu vas,naoruzavajte se i trenirajte,jer kako su vas izdali vec ranije i jos vam uveli embargo,a hrvatska za svaki metak propusten Armiji BiH je zadrzavala 4 metka za sebe.Use, nase i podase.

***

***

Lahko

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ovom gore

Ma, sve znamo, a pogotovo to što guslas ima težinu dok se vozite sa "Noćnim vukovima" i raznim drugim paravojnim organizacijama po BiH.

***

***

***

***

/ Najnovije