Adnan Šteta: SDP je ostvario odličan rezultat. Imamo razloga za zadovoljstvo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Živiš decko u paralelnoj stvarnosti. Izgubili ste 8 općina

Jeste

Zato što je narod odlučio da ne izađe na izbore, vaši članovi su izašli i dobili smo ove rezultate.Odgovara strankama da narod ne izađe da glasa.

SDP i NiP su najveci gubitnici po rezultatima?

Vodite Bosnjaka Sarajeva u nestanak...najbolji opis tebe i tvoje stranke ti opisuje tvoje prezime....

SDA vas je pomela

Za vas je odlično što uopšte postojite sa takvim vođstvom. Šteta što ste NS povukli sa sobom u loše odluke. Nikšić, Hota, Sanja i još neki su sramota.

...

Ne pomažu ni skeneri, vratili se volovi a vi ste gubitnici

elma

sdp je pametno odradio, stavili su nip ispred sebe ALI da uzimaju udarce za njih hahahaha, SDA redovno poderala sve i cestitke, jos samo 2026 da se zatvori nip i to je to covjecanstvo ce biti bolje

Rizo

Ma.nista vi niste ostvarili. Da se Cengić i Benjamina nisu odmetnuli od loše politike SDPa nigdje vas ne bi bilo. Pitaj šefa Nikšića jeli on zadovoljan sa pobjedama istih. Čengić je ovu poziciju ostvario i ranije bez SDPa.

Novi Travnik

Sve zavisi koji vam je cilj. U više općina razbijajući bošnjačko glasačko tijelo ste pomogli HDZu da ima svoje načelnike. Ali na to smo navikli pa nije novost.

/ Najnovije