Adnan Delić: Uneseni nalozi za isplatu sredstava za neratne invalidnine za mjesec mart

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sal sal

Koliko treba mjeseci čekat da počne isplata osobi sa invaliditetom i pomoć drugog lica potpore predao u novembru 2023 rješenje dobio 5 ,2 2024 kod može očekivat uplati ,,?

Adi

Lijepe riječi su ukras!

user1712561067

Sve se mirovine povecavaju,samo civilna ne? Dajte molim vas i mi jedemo isti kruh,sve isto da ne nabrajam,struja rezije voda,samohrani roditelji. Pa za boga miloga smilujte se.L.pozzz.uz postovanje

user1712561067

Sta su civilni invalidi bogu skrivili pa se nepovecava nit se vraca ikad on8h 10 posto ko vojnim

/ Najnovije