Adnan Delić čestitao pobjedu Semiru Efendiću

0
Radiosarajevo.ba
Adnan Delić čestitao pobjedu Semiru Efendiću
Foto: Facebook / Adnan Delić

Kandidat "Četvorke" za načelnika Općine Novi Grad Adnan Delić je na svom Facebook nalogu čestitao pobjedu Semiru Efendiću.

Prema njegovim riječima, izborna utrka za načelnika Općine Novi Grad je primjer kulturne i programske kampanje, i kao takva bi trebala krasiti politčki prostor u Bosni i Hercegovini.

"Najveća je vrijednost sačuvati dignitet, uspravno hodati ulicama našeg grada i svakome moći pogledati u oči. Zato mi je drago što u ovih nekoliko mjeseci nismo upotrijebili nijednu ružnu riječ, već smo se natjecali jačinom argumenata, našim programom i vizijom u kojem smjeru bi se naša općina trebala razvijati", napisao je Delić.

Dodao je da ukoliko Centralna izborna komisija nađe za shodno da izvrši ponovno brojanje svih glasačkih listića iz općine Novi Grad Sarajevo, Četvorka će im biti na raspolaganju.

Podjećamo, Centralna izborna komisija je danas saopćila da je prebrojala sve glasove u općini, a na osnovu unesenih podataka zaključuje se da je Efendić nadmašio Delića za manje od 1.000 glasova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije