Admir Katica: Zapošljavamo 200 policajaca

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sshhhh

Pametnije bi vam bilo da uradite reviziju izdatih invalidskih kartica/propusnica. Napravili ste luksuzna parking mjesta za majmune koji volu rep mogu iscupati, a prave osobe sa invaliditetom ne mogu svoja ortopedska pomagala u vidu automobila parkirati kako treba. Izlaze klinke i klinci, mladi bracni parovi, iz bjesnih auta i na vjetrobranskom invalidska kartica KS. Fuj!

Koel

Jel zaposljavas s pala i romanije policajce po nalogu forte i vojvode koje uz saradnju sa celavim tegeltijom

Kriška

A jeste li pomislili da taj pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta ne valja i da je ,,prenapuhan'' radi radnih mjesta. Koliko policajaca ima po glavi stanovnika na svim nivoima (opština, kanton, federacija, država). Možda smetaju jedni drugima ?

/ Najnovije