Adis Ahmetović nakon zaključaka HNS-a: Više je nego iritantno...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nista

dok nase nacionaliste,stranci puknu po usima.

mali, osunećeni isilov švrćo-teroristo,

idi popij mlekeco pa u krpe! ne smetaj odraslima.

Guest

Guest Momak ili progovori gdje treba o ovom cigosu lopovskom ili ne obecavaj. Svi pricate nista ne poduzimate. Ne zivi se od price nego od djela.

Tako je

Jesi shvatio Ćviljo sa staklenim očima iz rvatske? Baba rekao šta će biti a ti se koprcaj u svom smradu!

#

Bruda, nebitan si

Bos-Sa

Tako to radi kaznjenicka bojna,Europejci,sa kamenjara.Pristaju li da isprazne i Sarajevsku katedralu i ono sto su prave vrijednosti BH,koje niko zajednistvo nije imao i vjerujte da ce vas mnoge generacije proklinjati

N

Odrzati izbore, jos bolje ako fasisti iz hdz budu bojkotovali onda ih u smece poslati. A ako i izadju izabrati hrvata koji je pro bih nastrojen.

Ljiljan

Bravo dečko veoma iskreno i mudro zboriš,đikanima I usrašama treba dati iza ušiju!

Genocidasi

Ahmetović blago bošnjačko ti više braniš Bosnu od ovih svih naših ugljena .Hvala ti sine nastavi da je braniš svojom olovkom i znanjem. Jer tako treba da se brani i ratuje .

Bundes

Na šta spade Njemačka, Ahmetovič u Bundestagu, Bože me sačuvaj.

/ Najnovije