Adem Zalihić dobio presudu na Općinskom sudu u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hos li sad negirat da volis popit!?

.

Frenki Sarajevo

Držite sudove ali postoje i više instance SDA mafijo. Imate sudinice iz Banovića da vam odrađuju šta im kažete...

MrziteljPDA

Ja sam član SDA kao i Zalihić ali ga moram pitati: pa bolan što ga tužiš? Pa njega ni oni u njegovoj kući ozbiljno ne shvaćaju! To smeće od novina ima u jednom tekstu više gramatičkih grešaka nego ukupno do sada od svog nastanka čitalaca

Guest

Aaa, ubrzo će ročište za prekršaj u slučaju napada nad komšinicom, pa neka svak iznese svoje argumente! A teško se tebi, nikako da pameti dođeš!

Guest

Jel ovo onaj što je na bolovanju nakon njegove smjene sa direktorske pozicije (6 mjeseci) , a pri tome hoda po Tešnju i Gračanici promovišući svoju knjigu?

/ Najnovije