Uspjeh karijere: Sjajna Elvedina Muzaferija ostvarila prvu pobjedu u Europa kupu!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sestra

Bravo sestro!

Samo svjetski kup se racuna....

..........

ONO

.......... ka Samo svjetski kup se racuna.... Dokolicar bot, naci, šovinista o nečijem uspjehu.

Tabasco

Ovi naši bi se trebali takmičiti samo sa juniorima,... garant prvi

Jozo

Kome je to vazno, cuj europski kup. Nisam znao ni da to postoji.

Ne, nego aktivni ekstremni sportista,

Dokolicar bot, naci, šovinista o nečijem uspjehu. ka ONO .............................. VRRRLO samokritican, prvo prema svakom vlastitom ostvarenju, pa dalje redom..... A jeftini euforicar si ne bih dozvolio da budem. O sovinizmu nemam sta trosit rijeci, cim si ga spomenuo, znaci mota ti se po glavi.

Puna BiH priznatih ekstremnih sportista

.............................. VRRRLO samokritican, prvo prema svakom vlastitom ostvarenju, pa dalje redom..... A jeftini euforicar si ne bih dozvolio da budem. O sovinizmu nemam sta trosit rijeci, cim si ga spomenuo, znaci mota ti se po glavi. ka Ne, nego aktivni ekstremni sportista, Bla, bla, bla, a ja ću samo da dodam... BRAVO Elvedina!

Ono o sportu, uspjehu, euforiji...

.............................. VRRRLO samokritican, prvo prema svakom vlastitom ostvarenju, pa dalje redom..... A jeftini euforicar si ne bih dozvolio da budem. O sovinizmu nemam sta trosit rijeci, cim si ga spomenuo, znaci mota ti se po glavi. ka Ne, nego aktivni ekstremni sportista, Tvoja potreba da joj umanjiš uspjeh sve jovori o tebi. Prije svega govori koliki si i kakav "ekstremni sportista".

Nije tocno.

Tvoja potreba da joj umanjiš uspjeh sve jovori o tebi. Prije svega govori koliki si i kakav "ekstremni sportista". ka Ono o sportu, uspjehu, euforiji... ........................ Primjer: ja sam prvi ovdje da cestitam Lani kad otpliva pa nek je samo u prvih 8 mjesta, ali samo kad je na seniorskom, svjetskom nivou i to iako curica nije iz mog naroda. Zato sto je to pravi podvig i svaka joj cast, to je vec i uspjevala, evo ja joj cestitam i opet. A Europa cupovi, juniorska, ovo-ono to je sve isto fino, OK, ali nema mjesta za euforiju, nit bombasticne naslove na portalcicu. Nije to jos ono naj, naj. E sad, sto ste vi Muslimani nekriticni sami od sebe, sto pokusavate svoje hvalit i prehvalit naustrb drugih itd itd to vam je genetski manjak (prvo preko nametanja Komsica, pa da ne duljimo...), to je VAS nedostatak, a ne moj. I da, ta tvoja potreba da preuvelicas Elvedinin uspjeh govori sve o tebi, da ti vratim parolu.

Točno, točno

........................ Primjer: ja sam prvi ovdje da cestitam Lani kad otpliva pa nek je samo u prvih 8 mjesta, ali samo kad je na seniorskom, svjetskom nivou i to iako curica nije iz mog naroda. Zato sto je to pravi podvig i svaka joj cast, to je vec i uspjevala, evo ja joj cestitam i opet. A Europa cupovi, juniorska, ovo-ono to je sve isto fino, OK, ali nema mjesta za euforiju, nit bombasticne naslove na portalcicu. Nije to jos ono naj, naj. E sad, sto ste vi Muslimani nekriticni sami od sebe, sto pokusavate svoje hvalit i prehvalit naustrb drugih itd itd to vam je genetski manjak (prvo preko nametanja Komsica, pa da ne duljimo...), to je VAS nedostatak, a ne moj. I da, ta tvoja potreba da preuvelicas Elvedinin uspjeh govori sve o tebi, da ti vratim parolu. ka Nije tocno. Ekstremni desničar, a ne ekstremni sportista. Nemam potrebu za obrazlaganjem, komentar ti je fuj. Nisam pogriješio rekavši ranije da si bot, naci, šovinista...

/ Najnovije