Tužne vijesti iz Hrvatske: Nema više Snježne kraljice

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Fol Sljeme.... Tri olimpijske planine pune snijega, a nismo u stanju organizovati trku...

***

***

U njih odmah kraljica, plemici

A da je pravo bilo Snjezna Madjarska Slushkinja i Shkutori. Baza skijalista jedva sto metara visa od Sarajeva, a vrh ne dopire do baze na igmanu. Ne moze tu ni bit snijega, al oni sve hoce na silu. Jadno li je ovo vrijeme kad je takav narod u njemu gornji.

Guest

Libo me rinaka, ima li snijega ili bilo cega

Ne pijem dok Paja vozi

A da je pravo bilo Snjezna Madjarska Slushkinja i Shkutori. Baza skijalista jedva sto metara visa od Sarajeva, a vrh ne dopire do baze na igmanu. Ne moze tu ni bit snijega, al oni sve hoce na silu. Jadno li je ovo vrijeme kad je takav narod u njemu gornji. ka U njih odmah kraljica, plemici Auuu čovječe treba češalj da se složi rećenica.

A koje to kao tri planine?

Fol Sljeme.... Tri olimpijske planine pune snijega, a nismo u stanju organizovati trku... ka BiH ............. Mislis brdo Igman, ovece brdo Jahorina i masala brdo Bjelasnica na kojoj se iskoristava do oko 1800m nadmorske, a ostalo je za ukras? Bjezi.... Neka su ukinuli Sljeme, to nije ni vece brdo, to je manje brdo.... Ja da sam neka zvrcka u FIS-u, donio bih uredbu da se ne moze organizirat nista na ispod 2.000 metara, upravo iz razloga nedostatka uvjeta. Skijanje je na snijegu, nije na blatu, nije na zemlji.

/ Najnovije