Spektakl na pomolu, turneja Četiri skakaonice pred navijačima

0
Radiosarajevo.ba
Spektakl na pomolu, turneja Četiri skakaonice pred navijačima
Foto: EPA-EFE / Kamil Stoch

Na austrijskom dijelu 70. novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" u skijaškim skokovima bit će dozvoljeno prisustvo publike, objavili su organizatori.

Prve dvije stanice turneje u Njemačkoj, u Oberstdorfu (29. decembra) i Garmish Partenkirchenu (1. januara) bit će bez publike, ali u Innsbrucku i Bishofshofenu bit će dozvoljen određeni broj gledalaca.

U Innsbrucku 4. januara bit će dozvoljeno 4.000 gledalaca, a na četvrtoj i posljednjoj stanici u Bishofshofenu 6. januara dozvoljeno je 3.500 ljubitelja skijaških skokova.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

„Drago nam je što Kralj novogodišnje turneje neće biti održan pred praznim tribinama. Odmah nakon zelenog svjetla krenuli smo sa preuređivanjem tribina“, rekao je predsjednik Skijaškog kluba Bishofshofen i direktor posljednje takmičarske skakaonice Manfred Schuzenhofer.

Pobjednik posljednje turneje „Četiri skakaonice“ bio je Poljak Kamil Stoch.

Ljubitelji skijanja u Bosni i Hercegovini 70. izdanje turneje Četiri skakonice moći će pratiti u direktnim TV prijenosima na Eurosportu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije