Lijepa vijest: Janica Kostelić na Novu godinu rodila sina

Radiosarajevo.ba
Lijepa vijest: Janica Kostelić na Novu godinu rodila sina
Foto: EPA / Proslavljena olimpijka Janica Kostelić postat će majka
Na Novu godinu Janica Kostelić rodila je sina, za kojeg je već najavila da će ga nazvati Oskar. Najbolja hrvatska skijašica rodila je u Petrovoj bolnici carskim rezom prije sat vremena.

Da osvajačica tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlata na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju te tri Velika kristalna globusa sa svjetskih skijaških kupova očekuje bebu, javnost je doznala krajem oktobra.

Vijest o trudnoći najprije je podijelila samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je nastojala što duže zadržati tajnom za široku javnost. Kako smo tada doznali, nekoliko dana prije nego što je vijest o trudnoći izašla u javnost, kolegama u Državnom uredu rekla je da će postati majka.

Nekoliko dana kasnije pojavila se na proslavi 100 godina postojanja Ski kluba Zagreb, a trudnički trbuščić nastojala je sakriti ispod široke crvene haljine.

Bivša skijašica u nekoliko je navrata izjavila da obožava djecu te da se raduje svom djetetu, no da za sve postoji pravo vrijeme. Fotografi su je često viđali kako se u centru Zagreba druži s nećacima, sinovima brata Ivice, prenosi maxportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije