Skrivala trbuščić: Janica Kostelić privlačila poglede u crvenoj haljini

Radiosarajevo.ba
Skrivala trbuščić: Janica Kostelić privlačila poglede u crvenoj haljini
Foto: Index.hr / Janica Kostelić

Najuspješnija hrvatska sportašica svih vremena, Janica Kostelić pojavila se na proslavi 100 godina postojanja Ski kluba Zagreb.

Trudna Janica pojavila se u crvenoj haljini s cvijetnim detaljima koja se prema struku širila te tako skrivala njen trudnički trbuščić koji se ipak pomalo nazirao. Na nogama je imala štikle koje su neodoljivo podsjećale na one luksuznog brenda Valentino.

Uz Janicu, na proslavi su se pojavili i njen brat Ivica Kostelić te njegova supruga Elin, kao i roditelji Ante i Marica Kostelić.

Da je Janica trudna, saznalo se krajem oktobra. Janica je vijest o trudnoći najprije podijelila samo s najbližim članovima porodice i prijateljima te ju je nastojala što duže zadržati tajnom za široku javnost.

Slatko / Snježna kraljica Hrvatske: Janica Kostelić čeka bebu

Kako piše Index.hr, trebala bi roditi početkom sljedeće godine. Novinarima je dan nakon objave trudnoće, pred zgradom vlade, otkrila da nosi sina koji će se zvati Oskar.

Ime oca još nije poznato.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije