Snježna kraljica Hrvatske: Janica Kostelić čeka bebu

Radiosarajevo.ba
Snježna kraljica Hrvatske: Janica Kostelić čeka bebu
Foto: EPA / Proslavljena olimpijka Janica Kostelić postat će majka

Proslavljena olimpijka, danas državna tajnica Središnjeg ureda za šport, Janica Kostelić je trudna. Jedna od najboljih skijašica svih vremena postat će majka, kako to neslužbeno doznaje Jutarnji list. Navode i da  početkom sljedeće godine iščekuje sinčića.

Očekivano, 36-godišnja Zagrepčanka presretna je zbog trudnoće. Bit će joj to i najljepši rođendanski poklon ako se termini poklope jer će Snježna kraljica Hrvatske 5. januara proslaviti 37 godina života, zbog čega se ujedno i FIS-ovo takmičenje na Sljemenu održava upravo u tom terminu.

“Osvojila sam ono što sam željela, čemu sam težila. Odluka nije bila teška. Danas živim kao u nekom crtiću... Među anđelčićima i vražićima. Vjerujem u sebe, znam što mogu. Radim stvari onako kako mi dođu. Puno putujem, skijam i dalje za svoj gušt, ljeti ronim, uzbuđenja u mom životu ne nedostaje”, izjavila je prije tri godine Kostelić u intervjuu za Jutarnji list.

Njen stariji brat Ivica sa suprugom Elin imao je već tada prvog sinčića, Ivana, kojem je tada bila godina dana.

Cijela porodica zaljubila se u mališana, pa tako i Janica. Upravo zato, neposredna kakva jest, bez puno razmišljanja, na pitanje novinara u istom intervjuu “Šta je smisao života?” brzo je uzvratila: “Imati djecu”. 

 Više pročitajte na portalu Jutarnjeg lista.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije