Hokejaški reprezentativci treniraju uz Elit Nutrition sportsku ishranu

Promo
Hokejaški reprezentativci treniraju uz Elit Nutrition sportsku ishranu

Selektor hokejaške reprezentacije BiH obavio je razgovore sa stručnjacima  kompanije Elit Nutrition  iz oblasti sportske ishrane i suplementacije.

Kompanija Elit nutrition je aktivna od 2010 godine na polju distirbucije
i prodaje suplementacije, ishrane i opreme kako za vrhunske sportiste, tako i za rekreativce i sve one sa aktivnim načinom života.

Kako bi reprezentativci Bosne i Hercegovine u najboljoj formi dočekali utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo treće divizije,  selektor reprezentacije  i legenda bosanskohecegovačkog hokeja Brian Jokat  se opredjelio  za slijedeće suplemente iz asortimana Elit Nutrition

WheyChoco:  lješnjak čokoladna pasta sa proteinom surutke i bez dodanog šećera. WheyChoco sadrži čak i do 96% manje šećera nego slični proizvodi, a ukupno ima samo 2,1 g na 100 g .  Sadrži 21,4% visoko kvalitetnih proteina surutke, potrebnih za jake mišiće i oporavak mišića.  Idealan je sa hljebom, krekerima, palačinkama ili za pripremu svog recepta.

 

whey-choco_3.jpg - undefined

 

Kreatin monohidrat u prahu:  Visoko kvalitetan kreatin koji  poboljšava fizičke performanse kod treninga u okviru kratkoročnih i intenzivnih fizičkih aktivnosti. Kreatin se koristi u takmičarskom sportu. Namijenjen  je isključivo za odrasle osobe koji se bave intenzivnom vježbom i fizičkim aktivnostima.

 

Elit_powder.jpg - undefined

 Glutamin:  neesencijalna aminokiselina koja je u visini od 60% zastupljena u amino-kiselinama u mišićima. Glutamin se smatra prioritetom i poznat je u svijetu sporta već decenijama.

Elit_proizvod2.jpg - undefined

Elit Nutrition : Elit_proizvod2.jpg

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije