Šokantna ispovijest teniserke: 33 godine stariji trener s njom varao ženu

0
Radiosarajevo.ba
Šokantna ispovijest teniserke: 33 godine stariji trener s njom varao ženu
Foto: Pexels / Ilustracija

Legendarna američka tenisačica Pamela Pam Shriver na početku karijere bila je u tajnoj vezi sa svojim tadašnjim trenerom Donom Candyjem koji je od nje bio stariji čak 33 godine.

U intervjuu za Daily Telegraph, Shriver je priznala da je bila u "neprimjerenom i štetnom odnosu sa svojim trenerom".

Priča je počela kad je teniserka imala svega devet godina i on ju je počeo trenirati, a kada je napunila 17 kazala mu je da je zaljubljena u njega.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Da, on i ja smo imali vrlo neprimjerenu aferu i da, varao je svoju ženu. Ali ja sam ga voljela, bilo je puno iskrenosti i autentičnosti u njemu", priznala je Shriver koja je dodala da nikada nije bila seksualno zlostavljana od trenera, ali je osjetila ‘emocionalno zlostavljanje‘.

"Trebao je biti odrasla osoba vrijedna povjerenja. Tek nakon terapije počela sam se osjećati malo manje odgovornom. Sada sam konačno došla do tačke u kojoj shvatam da je sve što se dogodilo bilo njegovo", otkrila je svojedobno slavna teniserka i napomenula da je ta afera na kraju postala ‘javna tajna‘.

Candy je, inače, bio 33 godine stariji od nje, a preminuo je 2020. godine u 91. godini života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije