Snimak princa Williama s Wimbledona postao viralan: Je li opsovao?

0
Radiosarajevo.ba
Snimak princa Williama s Wimbledona postao viralan: Je li opsovao?
Foto: Twitter / Princ William psuje?

O pojavljivanjima kraljevske porodice na Wimbledonu ne prestaje da se priča ni nekoliko dana nakon što je Novak Đoković podigao famozni zlatni pehar.

Novak Đoković je u nedelju osvojio Wimbledon, svoj sedmi u karijeri, a ni nekoliko dana nakon pobjede u velikom finalu, ne prestaje da se priča o najprestižnijem Grand Slamu. I to ponovo zahvaljujući britanskoj kraljevskoj porodici.

Mnogo se govorilo o tome da se samo Novak poklonio Kate Middleton prilikom ceremonije dodjele pehara, dok je bilo i onih koji su se pitali zašto se vojvotkinja nije pozdravila sa Đokovićem nakon toga. A sada je u centru pažnje njen suprug princ William, koji je prekršio protokol kraljevske porodice jer je naizgled opsovao!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Đoković dočekan u Beogradu nakon osvajanja Wimbledona: Za ovo vrijedi živjeti

Đoković dočekan u Beogradu nakon osvajanja Wimbledona: Za ovo vrijedi živjeti

Kako pišu britanski mediji, on je na jednom meču tokom Wimbledona uhvaćen kako naizgled psuje u kraljevskoj loži Centralnog terena Wimbledona.

Bio je to četvrtfinalni meč Kamerona Norrieja i Davida Goffina, kada je u ranoj fazi meča britanski teniser napravio grešku koja je mogla da ga skupo košta konačnog rezultata.

Tada je zabilježen snimak na kojem se može vidjeti nezadovoljni William kako gotovo izvesno govori "Ne, ne, ne, je** ga". Baš u trenucima kada je bio na pragu da dovrši psovku, promenjen je kadar u prijenosu, pa je ostala blaga nedoumica da li je William zaista dovršio ružnu riječ. Ipak, na društvenim mrežama su svi bili ubjeđeni da je unuk kraljice Elizabete zaista to izgovorio, piše Mondo.

Naravno, ovakav rječnik nipošto nije dozvoljen članovima kraljevske porodice u javnosti, a tokom finala Đokovića i Kyrgiosa nismo primijetili da se princ William toliko nervirao...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije