Kate raznježila izljevom ljubavi prema Williamu u javnosti

0
Radiosarajevo.ba
Kate raznježila izljevom ljubavi prema Williamu u javnosti
Foto: EPA-EFE / Kate Middleton

Kate Middleton i princ William nisu skrivali zaljubljenost na kraljičinom platinastom jubileju.

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete II još se prepričava, a na društvenim mrežama se svakodnevno dijele videi najboljih trenutaka.

A čini se kako glavna zvijezda 'parade' nije bila slavljenica, odnosno kraljica, već njen unuk William i njegova supruga Kate Middleton koji ne mogu razmjenjivati nježnosti u javnosti kao ostali parovi. Ipak, zaljubljenost ne skrivaju.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Kate Middleton i princ William - undefined

Instagram: Kate Middleton i princ William

To se moglo vidjeti i u jednom snimku na Twitteru u kojem Kate i William pozdravljaju okupljeno mnoštvo na ulicama Londona te primaju cvijeće od njih, a u jednom trenutku se može čuti kako jedna obožavateljica poručuje Kate kako će biti 'briljantna princeza', prenosi Story.

'U dobrim sam rukama', poručila joj je vojvotkinja i pogledala prema svom suprugu.

Inače, Kate će jednog dana biti kraljica, a ne princeza, kad William naslijedi svog oca Charlesa na tronu, a mnogi je jedva čekaju vidjeti u toj ulozi jer se ipak radi o najpopularnijem kraljevskom paru kojemu popularnost raste iz dana u dan.

Sve veće zvijezde postaju i njihova djeca, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte koji su zabavljali javnost svojim ponašanjem na jubileju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije