Sjajno finale: Fenomenalni Novak Đoković osvojio 10. titulu u Melbourneu i vratio se na tron svijeta

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Car...

...sportista do kosti!!! Bravo Nole!!! Dusmani....znate vec...

sektrjpkwpotko

Gejts je ima priliku iz prve klupe dobiti lekciju šta je srpski inat ;)

.

Gejts je ima priliku iz prve klupe dobiti lekciju šta je srpski inat ;) ka sektrjpkwpotko --------------------Živa istina! Tako kažu nekada davno, kada su došle osmanlije na ovaj dio planete, uveli su pravilo prve bračne noći... (znate to je ono, večeras beg natakari mladu i sutra je preda mladoženji, pripremljenu i razrađenu) Dosadilo pravoslavcima da im snajke dolaze razrađene, i kažu osmanlijama e haj z**** mi ženu, samo ako smiješ! I beg mu z**** ženu... Iduće godine drugi kmet kaže e samo ako smiješ z**** mi ženu - beg je naravno z****... Opet, iduće godine neki drugi kmet okuraži se i kaže... I tako idućih 497 godina... E to je taj inat, 500 godina inatiti se sa begovima..

Sabina Šabić

--------------------Živa istina! Tako kažu nekada davno, kada su došle osmanlije na ovaj dio planete, uveli su pravilo prve bračne noći... (znate to je ono, večeras beg natakari mladu i sutra je preda mladoženji, pripremljenu i razrađenu) Dosadilo pravoslavcima da im snajke dolaze razrađene, i kažu osmanlijama e haj z**** mi ženu, samo ako smiješ! I beg mu z**** ženu... Iduće godine drugi kmet kaže e samo ako smiješ z**** mi ženu - beg je naravno z****... Opet, iduće godine neki drugi kmet okuraži se i kaže... I tako idućih 497 godina... E to je taj inat, 500 godina inatiti se sa begovima.. ka . Neka ti alah podari mir i pomogne ti da izađeš iz tog džehenema mržnje.

jnefjijiwejfij

A neka uhljupa sabina, nek mantra uz dvo***u ;)

..

Neka ti alah podari mir i pomogne ti da izađeš iz tog džehenema mržnje. ka Sabina Šabić Hvala Ti Sabina na lijepim željama. Ali ipak, neka nas ... Nego, šta misliš da malo poradiš na pravopisu?

Teniser

Koliko covjek treba biti primitivan, glup i okovan mrznjom da napise nesto kao ovaj lik sto je napisao o begovima. Jesi li se zapitao sta tvoji BiH muslimani imaju da ponude svijetu sporta?! Jedno veliko NISTA. Dzeko koji nikad nista nije osvojo. Nurkic isto tako. Jadan ti. A sad nazad u Zivkovice mladomuslimanski rezervat tj 23% BiH.

.

Neka ti alah podari mir i pomogne ti da izađeš iz tog džehenema mržnje. ka Sabina Šabić Sabince... Uzbuđuju me ružne i glupe žene... Mmmm

fgyuhioo

Dvolitra proradila ode na pornhub ;)

.

Dvolitra proradila ode na pornhub ;) ka fgyuhioo Tvoja stara opet izbacila novi video?! Odoooooh :D

/ Najnovije