Twitter: "Hotel u Australiji je zarobljeništvo, a Vilina Vlas turistička atrakcija"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Kada gajiš paranoju, ceo svet protiv Srba, 30 i kusur godina, rezultat je ovakva izvrnuta logika. Nije zakon donesen, sam po sebi, odnosno, da uredi neko društveno ponašanje, nego su oni svi, Hamurabijevog zakona, Evropske konvencije o ljudskim pravima i slobodama, usmjereni direktno protiv Srba. Vjerovatno iz čiste ljubomore, što su narod najstariji :D Kakvo ludilo!

Guest

Sjajno napisano

...i sve to uoci srpskog velikog praznika Bozica! Urotili se protiv srpskog narooda! Srbi su ugrozeni od australijanaca!

.

smizla

Čovek ništa nije uradio, samo nije poštovao zakon, a ni državu u koju dolazi.Kakva bahatost!Zato si utamničen prijatelju.

tonk19

Australija, uređena zemlja i zakoni u njoj za sve jednaki. Nema tamo ,ja sam baja, ili Znaš li ti ko sam ja, što to prolazi na trulom Balkanu. Ovdje se ne radi o Srbinu ili ne znam kome, ovdje se radi o neposluhu o njihov zakon. Zato "baja" vrči se nazad i seri gdje si i naučio da sereš o ne vakcinacijama.Kazniti ga i deportivo

Sarajlija

Ne znam sta kazu Aboridžini za zakone Australije

.

Ne znam sta kazu Aboridžini za zakone Australije ka Sarajlija Da nisu suncokreti koji su izdali svoje bogove za palestinski kult obozavanja i zderanja raskovana jevreja.

Gagi

Dobili ste šansu da se javno snuždite. Snuždili ste se nakratko! A Novak opet najbolji. Jbg.

Covjek

Vi ste bolesnici!

/ Najnovije