Porodica Novaka Đokovića zakazala konferenciju za medije

4
Radiosarajevo.ba
Porodica Novaka Đokovića zakazala konferenciju za medije
Foto: Kurir / Srđan i Dijana Đoković

Porodica najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića zakazala je novu konferenciju za medije u ponedeljak od 12 sati.

Konferencija će biti održana u restoranu "Novak" na Novom Beogradu, a tema će vjerovatno biti odluka australijskog suda na žalbu koju je Novakov tim advokata uložio nakon što su mu tamošnje vlasti zabranile ulazak u zemlju kako bi u Melbourneu branio šampionsku titulu na Australian Openu.

Podsjetimo, Novakova porodica je proteklih dana organizovala i mitinge podrške najboljem teniseru svijeta ispred Narodne skupštine u Beogradu, prenosi Telegraf

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Ročište na kojem će se odlučivati o tome da li Đoković može ući u zemlju ili ne počet će u ponoć. Advokati Đokovića imat će dva sata da iznesu argumente, nakon čega slijedi pauza od tri sata.

Poslije toga, zastupnici države će imati izlaganje od dva sata i onda slijedi konačna odluka koja se ne očekuje prije 7:30 sati.

Novak je u Australiji do sada osvojio devet titula, a ukupno ima 20 Grand Slam naslova. Ukoliko dobije priliku da zaigra u Melbourneu i ove godine osvoji naslov, postat će rekorder po broju Grand Slam titula jer Roger Federer i Rafael Nadal također imaju po 20.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije