Novak Đoković ponovo stigao u Sarajevo: Odmah ga okupirali fanovi

5
Radiosarajevo.ba
Novak Đoković ponovo stigao u Sarajevo: Odmah ga okupirali fanovi
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Đoković sa fanovima u Sarajevu

Srbijanskom teniseru Novaku Đokoviću Bosna i Hercegovina postaje drugi dom.

Nakon što je prvi reket svijeta ponovo jutros posjetio Visoko, kamera fotoreportera portala Radiosarajevo.ba Admira Kuburovića uhvatila ga je u glavnom gradu BiH.

Nole se na Baščaršiji ponovo slikao s brojnim fanovima, a društvo mu je pravio Semir Osmanagićdirektor Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" - čovjeka koji je otkrio postojanje piramida u Bosni i Hercegovini i na taj način oduševio i samog Đokovića.

Njihovo prijateljstvo datira od 13. jula kada je portal Radiosarajevo.ba prvi u BiH i regionu donio ekskluzivnu informaciju da je Đoković stigao u posjetu BiH. 

"Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje", rekao je Đoković prilikom prve posjete piramidama u Visokom.

Podsjetimo, Đoković je u nedjelju, na dan kada je BiH odigrala 0:0 sa Nizozemskom u Ligi nacija, u Parizu igrao finale Roland Garrosa, koje je izgubio od Rafaela Nadala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije