Novak Đoković odabrao: Ovaj legendarni teniser će zamijeniti Gorana Ivaniševića

2
Radiosarajevo.ba
Novak Đoković odabrao: Ovaj legendarni teniser će zamijeniti Gorana Ivaniševića
Foto: EPA - EFE / Novak Đoković

Kraj saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića vijest je koja je zaokupila sve sportske strane, a pogotovo one teniske.

Od momenta kada je ta vijest ugledala svijetlo dana i to preko Novakovog Instagram naloga, otvorilo se pitanje ko će biti novi saradnik srbijanskog tenisera.

Baš u tom periodu, vremenu te očigledne tranzicije na profesionalnom nivou, odlučio je svjetski broj jedan da pripreme za šljaku započne u Beogradu.  

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Jedno lice ga je pratilo na svakom od tih treninga, a to je – Nenad Zimonjić, koji čini se i treba da postane novo ime na Đokovićevoj klupi.

Legendarni teniser, koji se prije svega ostvario na polju dubla gdje je bio broj jedan na svijetu i višestruki Grand slam šampion, zadobio je povjerenje najboljeg svih vremena.

Da li će ovo biti istina ili je samo još jedna od onih informacija da se privuče pažnja i koji pratioc više, ostaje da vidimo, pišu Nezavisne

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije