Novak Đoković bez potvrde da je vakcinisan ne može na Australian open

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gogo

Nemoj ici pusti monstrume nek igraju po svom.

Misho

Covjek je prebolio covid, i sad nasilno, prijetece cijepljenje... Kakav negativan marketing!!

kikirez

Bre da vidimo, oce li Dzokaj da proda (antivakserku) veru za (dolarsku) veceru?!

PapeMehlem

Antitijela nakon preboljelog Covida su 10% od vrijednosti antitijela nakon vakcine. Prdite vi Facebook neandertalci.

.

Slobodan izbor. I organizator i teniser imaju slobodan izbor. Oni odredjuju pravila a on ima pravo da ih se pridržava ili da ne igra na njihovom turniru. Molim lijepo.

Ambrozija

Dosta više vulgarizacije ljudskih prava! Kakva je to priča da se ona uvjetovanjem ograničavaju.To je isto kao kada bi mene policajac zaustavio zbog brze voznje,a ja odbila platiti kaznu,jer se ugrozavaju moja prava da vozim brzo kada hoću i gdje hoću.I još mi se ugrozavaju obavezom da platim kaznu! Sportista Djokovic jeste,ali je i osoba sklona zavjerama,alternativnoj( nedokazanoj) povijesti,negiranju znanosti i ostalim glupostima kojim očito u svom neznanju i lošem i nedovoljnom skolovanju naginje . Vakcinacija nije njegov izbor,jer pravo izbora nije u ravni prava i obveza da se zastiti šira društvena zajednica,svojim djelovanjem ili nedjelovanjem. Djoković ne moze i ne treba nametati svoja osobna opredjeljenja i sportskoj i siroj zajednici.

Mex

Vakcina nikad i tačka.!!

Ambrozija

@Mex, tvoje stajalište je samo rezultat raspada drustva,nefunkcioniranja drzave i lošeg obrazovanja.Ti se samo zanosi da je to tvoj izbor.

Misho

Najveca zabluda je da je vakcina bolja od prirodno stecenog imuniteta. Pritisak vakcinacije preboljelih je jos jedan primjer gdje se ljudi trebaju cijepiti samo zbog administrativnih razloga. Sva naucna istrazivanja idu u prilog tome. Pa Hrvatska je takodje vazenje preboljele infekcije produzila na 365 dana Ako je covid vrsta korona gripe sasvim logican postupak. Cijepljenje protiv gripe jednom godisnje.

Zong

Balkan protiv razuma!

/ Najnovije