Navijač dobacivao Đokoviću sa tribina, on mu odgovorio: Saznat ću ko si

Radiosarajevo.ba
Navijač dobacivao Đokoviću sa tribina, on mu odgovorio: Saznat ću ko si
Foto: EPA-EFE / Novak Đoković

Novak Đoković se noćas lagano plasirao u osminu finala US Opena, nakon što je s 3:0 savladao Denisa Kudlu, a naredni mu je protivnik Stan Wawrinka.

Zanimljiv detalj je zabilježen na terenima za trening nakon ovog meča, kada je Đokoviću jedan od navijača koji stoje iza ograde dobacivao.

Nije se čulo šta (navodno “zar nije trebalo ti da se povučeš?”), a Đoković je otišao i počeo da se raspravlja, da bi u jednom trenutku rekao i “vjeruj mi, saznat ću ko si”.

Situacija se brzo proširila putem društvenih mreža, a Novakove riječi prokomentarisao je Nick Kyrgios: “Uplašen sam”, napisao je on.

“Samo smo malo proćaskali”, prvobitno je odgovorio Novak, a na insitiranje novinara rekao je ironično da mu se navijač dopao i da ga je pozvao na piće. Na dalja pitanja odgovorio je ozbiljnije:

“Ako imate snimak, znate šta mi je rekao. Zadržat ću to između nas. Iako možda nije želio da mi učini uslugu, to je uradio, učinio mi je veliku uslugu”, kaže Đoković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije