Najpoznatiji teniski ljubavni par iznenada prekinuo vezu

0
Radiosarajevo.ba
Najpoznatiji teniski ljubavni par iznenada prekinuo vezu
Foto: EPA - EFE / Paula Badosa (lijevo) i Stefanos Tsitsipas (desno)

Iako su proteklih mjeseci bili jedan od najpopularnijh parova na sportskom planetu, Stefanos Tsitsipas i Paula Badosa prekinuli su ljubavnu vezu. Prekid je objavila 26-godišnja španska teniserka na Instagram profilu.

"Nakon pažljivog razmatranja i mnogih dragih zajedničkih trenutaka, Stefanos i ja odlučili smo se prijateljski rastati. Dijelili smo putovanje koje je bilo ispunjeno ljubavlju i učenjem, ali kao prijatelji s neizmjernim uzajamnim poštovanjem sada odlučujemo ići naprijed svojim vlastitim putevima.

Zahvalni smo na podršci našim prijateljima, obitelji i svima koji su bili dio naše priče. Dok ulazimo u novo poglavlje naših života, nastavljamo si željeti samo najbolje u svim našim nastojanjima.

Drastična promjena: Ovako je Baby Lasagna izgledao prije 12 godina

Drastična promjena: Ovako je Baby Lasagna izgledao prije 12 godina

Ljubazno tražimo privatnost tokom ovog vremena i zahvaljujemo vam na razumijevanju i poštovanju", napisala je trenutno 101. igračica svijeta.

Rastanak je stigao prije Masters turnira iz serije 1000 u Madridu, a Grk je trenutačno sedmi igrač svijeta, dok je u februaru prvi put ispao iz društva najboljih deset igrača nakon više od pet godina, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije