Javila se djevojka brata Novaka Đokovića: ‘Oprosti im, Bože, ne znaju što čine‘

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nole Rikverc....

...izgleda snajko da su prozreli NAŠU serbsku LAŽ. Našima po serbistanu možemo solit pamet ovima NE. Eto mene prvim brodom do Aleksinca

Dudek Krivousti Njofra

I ovaj portal učestvuje u djikanijadi...pišite ono o krstašima djikanima iz GENOCIDNE TVOREVINE TZV RS ....slijedi prava ili PRAVNA BITKA protiv genocidassa ..

Habuhabuhabu

I tako će Đoković od svjetskog Asa da postane odskočna daska za si.ice i gu.ice.

lol

Jel moguće da su svi ovako retardirani???

Gost

Grebatorko odhebi. Gora si od svake starlete ! FUJ !

Odgoj

I mi vjerujemo u Boga , nadam se da ce svi barbari biti nagradenim zasluzenom kaznom za sva zlodjela kojea su uradili na podrucju Hrvatske, Bosne i Hercegovine , Kosova, Makedonije i Crne Gore. A sto se tice Novaka, on kad dolazi u posjetu nekom u dom mora se pridrzavati pravila tog doma , a ne da namece svoje zelje,i uvjete. To je prvo pravilo kulture i odgoja. To se nosi od doma. Pravilo kako uci u Australiju su bili obznaneni 2-3 mjeseca ranije, znaci to je ignorisano od strane njega i njegovog tima.

321

Ovakva koka se jos nije rodila u retardiranjoj sarajevskoj mahali.

hahahahahah

hajmo jos malo samopromocije porodice Djokovic i svih parazita povezanih sa njima, hajmo komsije, kumovi, prijatelji, prodavacice iz trafike iza ugla, kucne pomocnice, taksisti i rodbina sa sela - dajte i vi svi svoje gole slike i spomenite usput NoVaxa...

a dje 2. snaha?

hajde ti mlada skini i gace, bice vise pregleda :-)

De ba

Usput stavimo koju golišavu sliku, da se malo samopromovišemo, pa još začinimo spominjanjem Boga. Bljak

Najjace se slikat u gacama u hotelu na Maldivima i citirat Bibliju. Aferim, radiosarajevo.ba

.

Cekamo Srdjana da citira Bibliju, jerbo ga je izradio general Mojt Egadjo

.

Gost

Cim se oglasi neko bliznji Novakov,to on samo vise potone..Zar nisu dovoljna izlaganja i cirkusi njegovog oca???Sigurno bi on rekao na sve ovo:"Nemojte me vise braniti,molim vas"..

Portal jos ovu nebulozu nije skinuo! Gace u hotelskoj sobi izgleda najvise klikova privlaci.

.

Gohst

Ode Đoka,kao pravi đoka....

/ Najnovije