Iznenađujući susret u avionu: Fotografija Đokovića i Nadala koja je obišla svijet

2
Radiosarajevo.ba
Iznenađujući susret u avionu: Fotografija Đokovića i Nadala koja je obišla svijet
>Foto: Instagram / Rafael Nadal i Novak Đoković

U neobičnoj sceni na letu prema Indijan Velsu, gdje se održava prestižni Masters serije turnir, dva od najvećih imena svjetskog tenisa, Novak Đoković i Rafael Nadal, našli su se zajedno u istom avionu. Ovo neobično susretanje dolazi nakon dugog vremena jer su se posljednji put susreli na terenu prije Rafaove povrede.

Rafael Nadal je nedavno prošao kroz izazovnu sezonu s ozljedama, propuštajući čak i čitavu jednu sezonu teniskih nadmetanja. Ove sezone, kada se trebao vratiti na teren, nova povreda ga je prisilila da otkaže svoj nastup na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru godine.

S druge strane, Novak Đoković je stigao do polufinala Australian Opena, gdje ga je izbacio Janik Siner. Ovaj put, očekuje se da će obojica sudjelovati na turniru u Indijan Velsu, stvarajući uzbudljive izglede za njihov ponovni susret na teniskom terenu.

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

Iako su rivali na terenu, Đoković je podijelio selfie na društvenim mrežama, prikazujući njih dvojicu zajedno u avionu. "Sjajno društvo na putu za Ameriku", napisao je Đoković uz fotografiju.

Ovaj susret u zračnom prostoru stvara dodatno uzbuđenje među obožavateljima tenisa, dok se pripremaju za nadolazeći turnir u Indijan Velsu gdje će vidjeti hoće li se ova dva teniska diva ponovo sresti na terenu. Oči teniske javnosti usmjerene su prema Kaliforniji, gdje će se odigrati još jedno uzbudljivo poglavlje u rivalstvu Đokovića i Nadala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije