Mukama donedavno druge teniserke svijeta ne nazire se kraj: Tužna i uplakana

0
Radiosarajevo.ba
Mukama donedavno druge teniserke svijeta ne nazire se kraj: Tužna i uplakana
Foto: Screenshot / X.com / Paula Badosa

Svijet tenisa okupio se oko Paule Badose nakon što je španska zvijezda zaplakala na terenu poslije još jedne povrede.

Bivša druga teniserka svijeta pretrpjela je težak niz povreda posljednjih godina, a 2022. godine je dosegla najviši plasman u karijeri.

Međutim, Španjolka se borila da naniza nastupe zajedno jer je pretrpjela stresni prijelom leđa prošle godine. Badosa je presjedila ostatak sezone 2023. godine nakon Wimbledona. 26-godišnjakinja se zatim vratila uoči Australia Opena ove godine nakon što se odmorila i izjavila da je spremna za sezonu 2024.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Nažalost, Španjolkin povratak je dobio zabrinjavajući preokret u ponedjeljak, 19. februrara, kada je briznula u plač na terenu nakon što se povukla povrijeđena protiv Lulu Sun na Dubai Tennis Championshipsu. Badosa je bio na klupi i u suzama zbog, čini se, povrede leđa.

Badosa se sada dva puta umirovila 2024. nakon što se povukla iz meča na Tajlandu samo sedam dana nakon Australian Opena, piše Yahoo.

Obožavatelji su se brzo okupili oko teniske zvijezde dok se suočava s još jednim brutalnim neuspjehom tokom svoje povratničke sezone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije