Goran Ivanišević sa suzama na posljednji počinak ispratio sestru

Radiosarajevo.ba
Goran Ivanišević sa suzama na posljednji počinak ispratio sestru
Foto: Milan Šabić / Pixsell / Goran Ivanišević sa suzama na posljednji počinak ispratio sestru

Brojni Splićani u srijedu u popodnevnim satima na splitskom groblju Lovrinac stigli su odati počast i posljednji se puta oprostiti sa Srđanom Ivanišević, sestrom legendarnog hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića.

Srđana je umrla u 53-oj godini u jednoj zagrebačkoj bolnici nakon operacije srčanih zalisaka. Njoj je prethodila duga borba s teškom bolešću i posljedicama koje joj je ostavila na zdravlje. Srđanina je smrt duboko potresla brata joj Gorana, koji je tužnu vijest o njenom preranom odlasku primio tijekom sudjelovanja na Legends Cupu u Mallorci, piše Slobodna Dalmacija.

Velika tuga u porodici Gorana Ivaniševića

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević i njegova obitelj izgubili su jednu od najvažnijih osoba u njihovom životu. Goranova sestra Srđana Ivanišević preminula je u 53. godini života nakon duge i teške bolesti. Iako se još ne zna tačan uzrok smrti, poznato je, podsjećaju hrvatski mediji, da je Srđana dugi niz godina bolovala od leukemije.

Puno prije termina sahrane rodbina i prijatelji u dugoj su koloni tiho i strpljivo čekali na žalovanje ožalošćenoj užoj porodici.

Viđeni su i brojni poznati Splićani, između ostalih i glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom BoranomMarko Ljubičić, otac tenisača Ivana Ljubičića, Suzana ŽunićNikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, psihijatar Ivan Urlić i tenisač Mate Delić.

Stigla je i Goranova bivša supruga Tatjana Dragović sa sinom Emanuelom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije