Sin Gorana Ivaniševića se bori za život

Radiosarajevo.ba
Sin Gorana Ivaniševića se bori za život
Youtube/Screenshot / Goran Ivanišević

Sin bivšeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović hospitaliziran je s teškim tjelesnim povredama nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila jučer, 1. maja, oko 16 sati u centru Zagreba.

Iz PU zagrebačke potvrđeno je da je jučer oko 16 sati došlo do sudara dva vozila na raskrsnici Ulice baruna Trenka i Gajeve, javlja Jutarnji list.

U nesreći se automobil kojim je upravljao Vlaho Arbulić (29), partner Tatjane Dragović (41), zabio u zgradu. Vlaho je izjavio kako se nesreća dogodila jer je drugi vozač prošao kroz crveno, zabio se u njega te njegovo vozilo odbacio u zid zgrade Ministarstva financija. U saobraćajnoj nesreći je stradao 12-godišnji Emanuel Ivanišević, sin Gorana Ivaniševića i bivše manekenke Tatjane, koja je kazala kako se radi o teškim povredama.

Emanuel je mlađe dijete Gorana i Tatjane: uz njega imaju i četiri godine stariju kćer Amber Mariju. Par se razveo 2013. godine nakon četiri godine braka, a danas su u sretnim vezama. Bivši teniser je godinu i pol u braku s voditeljicom Nives s kojom je lani dobio sina Olivera, dok je Tatjana novu ljubav pronašla u mladom muzičaru  s kojim ima kćer Luce (4).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije