Đokoviću trener pokazao poruku, on prekinuo trening: Šta je pisalo?

4
Radiosarajevo.ba
Đokoviću trener pokazao poruku, on prekinuo trening: Šta je pisalo?
Foto: EPA-EFE / Đoković na treningu u Rod Laver Areni

Srbijanski teniser Novak Đoković završio je današnji trening u Melbourneu poslije svega pola sata, javlja Bild.

Navodno se Đoković pokupio i otišao s terena nakon što mu je kondicioni trener Marco Panichi prišao i pokazao neku poruku na mobitelu.

Inače, trening mu je trebao trajati dva sata, pa je prilično čudno zašto je otišao, posebno jer je to došlo nakon što je vidio poruku na mobitelu.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Naravno, brojni svjetski mediji smatraju da postoji velika mogućnost da je ministar imigracionih poslova Australije Alex Hawke odlučio da ga deportuje iz države, uprkos tome što mu je Sud u ponedjeljak vratio ranije oduzetu vizu.

Konačna odluka Hawkea se očekivala sinoć, a jutros je najavljena za večeras.

Sačekat ćemo zvanične vijesti i vidjeti da li će Đoković braniti titulu na Australian Openu, ali iz svega što čujemo ovih dana, ne bi bilo nemoguće da je on zaista na današnjem treningu dobio poruku o deportaciji.

Podsjetimo, Novak Đoković je jedan od rijetkih sportista koji se nije vakcinisao protiv COVID-19 i zbog toga je tri dana vodio pravnu bitku s vlastima Australije za ulazak u tu zemlju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije