Đokovićeva supruga poslala poruku: Voljela bih da je moja porodica...

3
S.G.
Đokovićeva supruga poslala poruku: Voljela bih da je moja porodica...
Printscreen / Jelena Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi u jednom hotelu u Melbourneu, čekajući ishod za dobijanje vize u Australiji.

Srbijanski teniser nije vakcinisan, pa je njegov ulazak u ovu zemlju posao nemoguća misija.

Sve su prilike kako prvog reketa svijeta nećemo gledati na prvom Grand Slamu sezone na Australian Openu, gdje se trebao boriti za 21. titulu ove serije, po čemu bi postao apsolutni rekorder.

Nevjerovatni prizori: Rijedak fenomen zabilježen na nebu iznad bh. gradova

Nevjerovatni prizori: Rijedak fenomen zabilježen na nebu iznad bh. gradova

Dok se Novak trenutno nalazi u hotelu koji osigurava policija, na društvenim mrežama oglasila se njegova supruga Jelena povodom novonastale situacije, kao i zbog pravoslavnog Božića.

"Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno sa porodicama. Voljela bih da je moja porodica danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. vala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji treba da poštujemo bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila. Želim vam sve najbolje" - napisala je Jelena Đoković.

Poruku je ostavila ispod fotografije nje i njenog supruga na plaži.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije