Đoković: Vidio sam ljude koji molitvom zagađenu vodu pretvaraju u ljekovitu

Radiosarajevo.ba
Đoković: Vidio sam ljude koji molitvom zagađenu vodu pretvaraju u ljekovitu
Screenshot/Twitter / Novak Đoković

Pandemija koronavirusa zaustavila je sport širom svijeta, pa tako i tenis. U nedostatku mečeva i pravih treninga, najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobrinuo se da se o njemu i dalje piše iznoseći svoje stavove o raznim temama.

Javnost su posebno zabrinule njegove izjave o vakcinaciji zbog kojih se našao na udaru kritika. I dok se još nije stišala bura oko njegovog protivljenja vakcinaciji od koronavirusa, on je izazvao novi šok.

Đoković je na Instagram Liveu razgovarao sa Chervinom Jafariehom, čovjekom koji se bavi uzgojem veganske i organske hrane koja je zabranjena u Sjedinjenim Američkim Državama.


"Vidio sam ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Naučnici su dokazali da molekule vode reagiraju na naše emocije", rekao je Đoković.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije