Đoković 16. decembra bio pozitivan na COVID. Dan kasnije se družio sa djecom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Novinar obraz đon

Uredu je uzeti prljavi novac od farmaceuta i podrzavat njihovo zlo.Ali nije uredu blatit ovakvu velicinu od covjeka.Mozda vam smeta sto je borac za istinu i pravdu.

Guest

Niko njega ne blati,sumnjam da je imao i preležao COVID,pare mogu sve da kupe a to je sramotno

.

Pa je i ga. Ako je istina da jebio testiran i pozitivan - onda ga treba pustiti u Australiju - ali ga moraju uhapsiti u Srbiji za namjerno sirenje zarazne bolesti. Kakav seljak. Bide veze.

@ novinar obraz don

Uredu je uzeti prljavi novac od farmaceuta i podrzavat njihovo zlo.Ali nije uredu blatit ovakvu velicinu od covjeka.Mozda vam smeta sto je borac za istinu i pravdu. ka Novinar obraz đon ..... ti zivis u zabludi i zmiris pred cinjenicama - Novak podnio zahtjev za izuzece gdje je naveo da je 16 bio pozitivan na covid - tu nema nista izmisljeno osim mozda da su mu dali laznu potvrdu da se ne bi morao vakcinisati... a ti pljujes po novinaru sto je to objavio.. ko je ovdje kreten?

Zong

Opasan, neodgovoran, glup, neobrazovan

novak u zatvor treba

zato sto je znajuci da je pozitivan dosao na ovaj dogadjaj i potencijalno zarazio a mozda i usmrtio nekoga iz ove grupe.. i svakoga koga je uzput sreo, dodirnuo, rukovao se... smece jedno od covjeka i potencijalni ubica!

Nole uz tebe smo do kraja

Sve je ovo igra nad igrama, rat politički, biološki, farmaceutdki itd...Nole je ljudina, borac za prava i slobodu...u nama raste vuk kojeg hranimo, neko hrani lošeg, neko dobrog...na nama je ...svako dobro svima ...Nole pobjednik

Samke trade

zato sto je znajuci da je pozitivan dosao na ovaj dogadjaj i potencijalno zarazio a mozda i usmrtio nekoga iz ove grupe.. i svakoga koga je uzput sreo, dodirnuo, rukovao se... smece jedno od covjeka i potencijalni ubica! ka novak u zatvor treba Zato sto je tvojoj Bosni dao onoliki novac za pomoć u poplavama,zato sto je covek i zato sto ne mrzi nikoga. Ti i takvi kao ti nisu bitni,hvala Bogu…

/ Najnovije