Damir Džumhur danas igra finale TSS Toura u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur danas igra finale TSS Toura u Beogradu
Instagram / Novak Đoković i Damir Džumhur su veliki prijatelji

Na Teniskom centru Novak u Beogradu sve je spremno za početak velikog sportskog spektakla, Adria Tour humanitarnog događaja, koji će ugostiti neka od najvećih imena bijelog sporta, na čelu sa Novakom Đokovićem.

Adria Tour počinje danas, a zvanična ceremonija otvaranja kreće od 16 sati. Slijedi miks dublu u kojem će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Poslije toga, oko 18 sati, se igraju dublovi, gdje će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Specijalni dio programa rezervisan je za žrijeb, koji će se odvijati tako što će teniseri imati zadatak da servisom pogode određeni cilj, u kojem se nalazi ime njegovog protivnika u grupi, piše SCSport.

Danas će i naš Damir Džumhur igrati finale TSS Toura, također u TC Novak u Beogradu, protiv Nikole Milojevića. Meč se igra od 14, a pobjednik će ući u glavni žrijeb Adria Toura.

Svi mečevi bit će u direktnom TV prenosu na Sport Klubu.

Inače, Adria Tour će biti održan u gradovima širom regiona, a nakon turnira u Beogradu, seli se u Zadar (20. i 21. jun), zatim u Crnu Goru (27. i 28. juni) i u Banju Luku (3. i 4. juli).

Đoković bi zatim 5. jula trebao odigrati egzibicioni meč protiv Džumhura u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije