Bosanac poslao poruku Đokoviću: “Da ti mene ne bi, plac na Jahorini ne bi dobio”

Radiosarajevo.ba
Bosanac poslao poruku Đokoviću: “Da ti mene ne bi, plac na Jahorini ne bi dobio”
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Novak Đoković stigao na Jahorinu

Novak Đoković, prvi teniser svijeta i jedan od najboljih igrača svih vremena, tri dana proveo je u Bosni i Hercegovini, gdje je prvi put boravio u glavnom gradu naše države.

Proteklih dana slobodno vrijeme iskoristio je da posjeti piramide u Visokom i obiđe Trebević i Jahorinu.

Podsjetimo, Đoković je na Jahorini dobio na poklon plac površine oko 400 kvadratnih metara, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji prekoputa polazne stanice gondola. 

Upravo to je bio povod da jedan Bosanac, navodno Paljanin, pošalje poruku slavnom Beograđaninu. 

Poruka Đokoviću je zaista urnebesnog sadržaja i širi se društvenim mrežama, a osoba koja je poslala poruku je, inače, poznata po svojim originalnih i duhovitim komentarima.

“Ne znam jesi li svjestan, al da ti ne bi mene nikad plac na Jahorini ne bi dobio. Ja malo prozvao, ovaj drug Simo pojasnio i sve se diglo na noge, eto da znaš. Inače, kako ste? Mi neki roštilj pravimo u Prači sad za vikend pa ako ste slobodni naletite. Biće i nekog povrća neprskanog, ja plevio. Piši kad stigneš”, napisano je u poruci Đokoviću koja je izazvala lavinu komentara.
Bosanac poslao poruku Đokoviću - undefined

Facebook: Bosanac poslao poruku Đokoviću

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije