Intervju sa Novakom Đokovićem o bosanskim piramidama: 'Ovo je raj na Zemlji'

Radiosarajevo.ba
Intervju sa Novakom Đokovićem o bosanskim piramidama: 'Ovo je raj na Zemlji'
Printscreen / Đoković i Osmanagić na Bosanskim piramidama Sunca

Novak Đoković je od ponedjeljka u Sarajevu. U Visokom u Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca" proveo je dva dana, gdje se najbolji teniser svijeta družio sa arheologom Semirom Osmanagićem.

Kao što je jutros Osmanagić i najavio, na YouTube kanalu objavio je intervju sa srbijanskim teniserom. Đoković  je rekao je da je ova posjeta za njega zaista posebno iskustvo. 

"Ako postoji raj na zemlji onda je to ovde... Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio, ali ovde se osećam potpuno ispunjeno. Ovo je vrlo jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom alternatnom svetu već preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i koncentrišu krugove itd., ali ovakvo nešto nisam doživeo", kazao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.  

Ostatak intervjua pogledajte ovdje: 

Ekskluzivnu informaciju našeg portala da je stigao u našu zemlju prenijeli su brojni domaći, regionalni i svjetski mediji, a njegov dolazak u BiH izazvao je veliku pažnju javnosti.

Za danas je planiran i susret sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, iza zatvorenih vrata.

Nešto ranije na Jahorini je obišao plac od oko 400 kvadrata. Prema riječima načelnika Boška Jugovića, odbornici su jednoglasno usvojili odluku o dodjeli oko 400 kvadratnih metara Đokoviću, a sam plac smješten je na Jahorini, preko puta polazne stanice gondola. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije