BiH / Đoković nakon piramida na ručku u uglednom visočkom restoranu

13. 07. 2020. u 15:41:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1102

Novak Đoković je toplo dočekan na Sarajevskom aerodromu kada je rano jutros sletio iz Beograda zajedno sa roditeljima. 

Odmah po dolasku u glavni grad Bosne i Hercegovine, najbolji svjetski teniser zaputio se na Trebević gdje je sa majkom i ocem doručkovao, da bi se oko 12 sati zaputio u Visoko, u posjetu Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca".

Kako nam je javio reporter iz Visokog Novak je obišao ovaj lokalitet, nakon čega je svratio sa porodicom na ručak u ugledni visočki restoran.

Veliki broj obožavalac slavnog tenisera čeka ispred u nadi da će se uspjeti fotografisati ili dobiti autogram.

Podsjetimo, Novak Đoković, najbolji svjetski teniser, stigao je jutros u posjetu Bosni i Hercegovini, u Sarajevo, ekskluzivno je saznao portal Radiosarajevo.ba.

"Stigli su jutros čarter letom. Posjeta nije najavljena i kratko je boravio na aerodromu. Ubrzo su ga napustili i ne znamo u kojem su pravcu otišli", kaže izvor portala Radiosarajevo.ba sa Sarajevskog aerodroma.

Đoković je trebao posjetiti Sarajevo 5. jula, gdje je planirano da sa našim najboljim teniserom Damirom Džumhurom odigra egzibicioni meč.

Džumhur se s Đokovićem trebao danas sresti u Sarajevu, ali do susreta neće doći, jer je naš najbolji teniser na odmoru u Neumu.

"Odmor je zakazao ranije, pa nije došlo do očekivanog susreta", potvrdio je Nerfid Džumhur otac našeg tenisera, dodajući da se nada da će susret Damira i Novaka, ipak, dogoditi prije Đokovićevog odlaska iz Sarajeva. 

NEMA KOMENTARA