Zmajevi doživjeli debakl na Europskom prvenstvu protiv Nizozemske: Tužno, užasno, sramotno

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

A šta očekivati u državi od nastanka ugrožavanoj od vrlih susjednih režima plus razvlačenoj i komadanoj iznutra na 3 strane, kao "konjima na repove"???? Dobro je da ovdje uopće bilo šta postoji i opstoji. Zašto bi onda sport bio bolji? Čuda poput malene Lane Pudar su samo izuzeci koji potvrđuju pravilo.

Suljo

Naše handbasketbaliste nisu po svaku cijenu srljale po pobjedu i rezultat nije izostao. Glavni rezultat je ostvaren i Holanđani nam nisu uspjeli zabiti 40 golova. Sad se idemo potući za zadnje mjesto!

Padaj silo I nepravdo...

>>A šta očekivati u državi od nastanka ugrožavanoj od vrlih susjednih režima plus razvlačenoj i komadanoj iznutra na 3 strane, kao "konjima na repove"???? Dobro je da ovdje uopće bilo šta postoji i opstoji. Zašto bi onda sport bio bolji? Čuda poput malene Lane Pudar su samo izuzeci koji potvrđuju pravilo. ka REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA<< Baš tako. Ali ovdje, dok ovim zapuštenim narodima dođe iz d***ta u glavu, to traje duže od intergalaktičkih letova u SF filmovima. A realno, vremena više nema.

Tužno, užasno, sramotno

***

Promatral

Mislim da je krajnje vrijeme da se u reprezentaciju prestanu pozivati "antibosanski elementi", jer očito je da oni tankaju na svakoj utakmici.

novinarska podmetačina

nije tužno, nije užasno, nije sramotno.. nego je realno stanje našeg sporta koji je organizovan na bazi a*****izma, ali ne igraca nego nesposobnih a*****a izabranih po nacionalnom kljucu koji ubleehaški sjede i svojim besramnim neznanjem unistavaju sve sta dodatku. Ovaj tekst je čista podvala igačima! Momci vama svaka čast!

novinarska podmetačina

nije tužno, nije užasno, nije sramotno.. nego je realno stanje našeg sporta koji je organizovan na bazi a*****izma, ali ne igraca nego nesposobnih a*****a izabranih po nacionalnom kljucu koji ubleehaški sjede i svojim besramnim neznanjem unistavaju sve sta dodatku. Ovaj tekst je čista podvala igačima! Momci vama svaka čast! ka novinarska podmetačina nije tužno, nije užasno, nije sramotno.. nego je realno stanje našeg sporta koji je organizovan na bazi amateerizma, ali ne igraca nego nesposobnih amateera izabranih po nacionalnom kljucu koji ubleehaški sjede i svojim besramnim neznanjem unistavaju sve sta dodatku. Ovaj tekst je čista podvala igačima! Momci vama svaka čast!

anfscd

Само да честитам ко слави: Срећна и Благословена Православна Нова Година !

Grupa polupismene djece

Iz okoline Sarajeva ima *** da ove momke naziva tužnim, užasnim, sramotnim?

Haris

Tako je.

/ Najnovije