Velika čast za bh. rukomet: Braća Konjičanin izabrani za sudije na Olimpijskim igrama u Parizu

0
Radiosarajevo.ba
Velika čast za bh. rukomet: Braća Konjičanin izabrani za sudije na Olimpijskim igrama u Parizu
FOTO: Facebook / Amar i Dino Konjičanin

Najbolji bosanskohercegovački rukometni sudijski par braća Konjičanin Amar i Dino dijeliće pravdu na Olimpijskim igrama, a sa njima će biti i delegat Arijana Jašarević-Vojić.

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. augusta. Braća Konjičanin trenutno važe za elitne sudije i učestvovali su na prethodnim velikim sportskim takmičenjima.

Svjetska rukometna federacija (IHF) objavila je imena sudijskih parova i delegata. Na toj listi su i predstavnici Bosne i Hercegovine.

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

"Sjajna vijest stiže iz Svjetske rukometne federacije (IHF). Krovna svjetska organizacija rukometnog sporta objavila je nominacije sudijskih parova i delegata za turnir na Olimpijskim igrama u Parizu predstojećeg ljeta.

Na listi delegata za ovaj turnir nalazi se bosanskohercegovačka delegatkinja Arijana Jašarević Vojić, dok će kao sudijski par na ovom turniru biti naši arbitri Amar i Dino Konjičanin", navodi se u saopćenju Rukometnog sazveza BiH.

Sjajna vijest stiže iz Svjetske rukometne federacije (IHF). Krovna svjetska organizacija rukometnog sporta objavila je...

Posted by Rukometni savez BiH on Wednesday, April 24, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije