Poslušajte kako je srbijanski komentator prenosio sjajnu utakmicu rukometaša Hrvatske protiv Španije

0
Radiosarajevo.ba
Poslušajte kako je srbijanski komentator prenosio sjajnu utakmicu rukometaša Hrvatske protiv Španije
Foto: EPA / Rukometaši Hrvatske

Cijela rukometna Europa i dalje se čudi kako su rukometaši Hrvatske tako uvjerljivo pobijedili Španiju (39:29) u svom prvom nastupu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Nikad niko protiv Španije na europskim prvenstvima nije postigao tako puno golova. Ovo im je najteži poraz na europskim prvenstvima, a s deset razlike izgubili su posljednji put 2009. kad smo ih pobijedili kao domaćini na svjetskom prvenstvu.

Svakako je bilo zanimljivo vidjeti kako je komentator na srbijanskoj televiziji prenosio fantastičan nastup hrvatskih rukometaša protiv favoriziranih Španaca.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Svakim novim pogotkom Hrvatske njegovo raspoloženje se smanjivalo, ali na kraju je ipak morao priznati da smo izdominirali furiju.

"Lijepe slike s tribina, ovo stvarno treba biti postulat za sportsko navijanje. Ovo je nevjerovatna statistika poštovani gledatelji", pred kraj je komentirao Srbin, javlja Vecernji.hr.

@balkansport4k

Španjolska vs Hrvatska 29:39 Reakcija komentatora (AUDIO) 12.01.2024

♬ original sound - balkansport4k

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije