Oglasila se bivša supruga Denisa Buntića: 'Ovo je moja prva i posljednja izjava...'

3
Radiosarajevo.ba
Oglasila se bivša supruga Denisa Buntića: 'Ovo je moja prva i posljednja izjava...'
Foto: Facebook / Ana Primorac i Denis Buntić

Bivša supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića, Ana Primorac, odlučila je dati izjavu medijima zbog, kako je rekla, zaštite maloljetne djece koje je dobila s Denisom.

'Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece', rekla je Ana Primorac za Slobodnu Dalmaciju.

Zatim je dodala...

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

'Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna komentirati', dodala je Ana.

'Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i posljednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloljetne djece, biti primorana reagirati sudskim putem', istaknula je Ana Primorac.

Podsjetimo, Denis Buntić, bivši rukometni reprezentativac Hrvatske priveden je u Ljubuškom zbog porodičnog nasilja nad suprugom Klarom, a policija je u kući pronašla i cijeli arsenal oružja. Ipak, pušten je nakon ispitivanja i neće u pritvor.

"Meni je jako teško razgovarati o ovome svemu, u šoku sam, apsolutnom šoku. Teško mi je, s emocijom prolazim kroz to sve, ipak je moj suprug. Nasilja je nažalost oduvijek bilo, ali nikad kao u ovom intenzitetu zadnjih godina.

Veći dio nasilja se dogodio i kad sam bila u drugom stanju, završila sam na prijevremenom porođaju, sve je srećom prošlo u redu", kaže Klara Buntić, supruga Denisa Buntića.

Sve se dogodilo u Ljubuškom, gdje bračni par i živi. Ovaj put je kaže, pred očima vidjela smrt, iskoristila je mali trenutak nepažnje, pobjegla preko balkona i pozvala rodbinu, onda je stigla policija.

Poslušajte snimak brutalnog zlostavljanja Klare Buntić, deset minuta čistog užasa

Poslušajte snimak brutalnog zlostavljanja Klare Buntić, deset minuta čistog užasa

"Tukao me rukama nogama, svime, mislim da je bio neki predmet, ali mi se zacrnilo, čini mi se da je fen u pitanju, po glavi, rebrima, što god je stigao", govori nam pa dodaje da je bio alkoholiziran i drogiran.

"Zadnji put kad je bio nasilan je bilo dan prije djetetovog krštenja, on je dok je mene udarao, imao dijete u rukama. Niko od prisutnih ga nije spriječavao, upravo zbog toga što je beba bila kod njega", tvrdi Klara Buntić.

Jutarnji list odlučio je objaviti snimak Denisovog nasilja i maltretiranja Klare, koji možete poslušati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije